- Vier de Victorie - 

Met een line-up van topartiesten wordt het van begin tot einde een groots feest! 


- BOEF -

Na zijn Zonamo sessie is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten.  Met dit optreden keert hij terug in zijn oude woonplaats; Alkmaar.  Met zijn unieke verhaal, authentieke stijl en onverzettelijke drive, heeft hij zich opgewerkt tot een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten in het genre van Hip-Hop.

- Bilal Wahib -

Een alleskunner, zo kunnen we Bilal Wahib omschrijven. Van rappen, zingen tot acteren. Hij is een van de meest belovende talenten van Nederland. Na een korte pauze is hij inmiddels begonnen aan zijn comeback. Met zijn wereldhit 'Tigers' zal hij de partytent op zijn voegen laten schudden! 

 

- Team Rush Hour - 

Sinds 2010 timmeren de broers Branko en Omar hard aan de weg onder hun alter ego Team Rush Hour. Met een unieke mix van Moombahton, Trap, House en Urban wisten deze heren zich op vele line-ups in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië en natuurlijk Nederland te werpen. De inmiddels bekende gezichten van ons evenement keren ook dit jaar weer terug. 

- Funky Soundsystem -

Martijn en Lars zijn onze local heroes. Samen vormen zij Funky Soundsystem. Hitjes, pop, urban en dance door elkaar gemixt? Dan ben je bij Funky Soundsystem aan het juiste adres. Een heerlijke cocktail voor een geweldige avond. Trek je dansschoenen maar aan!